Skip navigation

Verbouwing van een hoeve met paviljoen.  In het ontwerp heb ik getracht de sfeer die leeft in een hoeve te behouden om zo tot een klassevolle en hedendaagse woning te komen.

hoeve en paviljoentje

paviljoentje


hoeve

binnenkant

zolderverdieping


inkom, berging en keuken

niveau 0

niveau 1&2

Snede A&C

Snede BB’

Snede D&E

Kast bibliotheek

Paviljoen

Verlichtingsplan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: